Slump?

Igår kväll, efter en sen kväll på jobb, låg jag och surfade runt på lite olika internet sidor allt ifrån community till blocket i princip. På en av dessa community sidor skrev jag till en preson av en ren slump "Hej, var i hela friden ligger.... " Som svar får jag självklart var denna stad ligger men samtidgt "är det inte london Sarah?"
Vänta lite stopp, känner jag dig var min första tanke. Personen i fråga visste uppenbarligen vem jag  var, men jag hade ingen susning om vem det var. Lite läskigt. Vi pratade vidare och jag fick reda på att vi hade spelat en hel del Betapet (http://www.betapet.se) för några år sedan då jag bodde i London.
.
Att denna person kom ihåg mig från betapet spelandet som ägde rum för 2 - 3år sen tycker jag är väldigt imonerande, själv har jag fortfarande inget minne av detta. Men vad är egentligen oddsen för att man skriver till en person slumpmässigt för att de sedan ska visa sig att man har speat bokstavsspel med denna person för någr år sen?

Frihet

den 27 Juli 2011, är det idag som är den första sommardagen?
Åtminstone känns de som jag nyligen upplevt och njutit av årets första sommarkväll.
En sommarkväll, med en fin vän, solnedgång över vattnet, lite god mat och dryck, en kväll utan krav och utan måsten. En kväll då jag vet att morgondagen är en ny dag, en hel dag av frihet.
På ett sätt känns det ganska tragiskt att jag fick uppleva det som känns som den första sommarkvällen i slutet på juli, istället för i början av Juni. Men samtidigt känns det väldigt skönt att få uppleva denna magiska kväll efter 16 dagar av jobb och slit i rad, jfick jag nu äntligen en ledig eftermiddag och kväll med vetskap om att där inte kommer vara någon klocka som ringer och väcker mig morgonen därpå och inget arbete som väntar. Vilken LYCKA.
Imorgon ska jag njuta av en hel ledig dag utan måsten, utan krav och framförallt utan jobb och arbetskläder. Att en dag av ledighet kan betyda och kännas så fantastiskt.








Ammodia, Parga, Grekland

En Vecka bestående av sol, bad, båtturer, latande-på-stranden-med-en-bra-bok, grekisk sallad och framförallt en vecka utan måsten och långa dagar på jobb.

RSS 2.0