Bortglömd

Detta är nog lite av en sådan blogg som blir lite bort prioriterad. Åtminstone känns de som att den är väldigt dålig på att bli uppdaterad. Får väl skylla det på alldeles för mycket jobb och annat som ska hinas med där i mellan så som städning, tvättning och umgänge med vänner och familj.
-
Men Men i skrivande stund sitter jag nu mest och väntar på att klockan ska gå lite snabbare och jag ska bege mig iväg på en kollegas studentfest. Detta får en genast att tänka tillbaka på sin egen student som ägde rum för hela 4år sen. Lite ångest på det, men samtidigt inte. Samtidigt som de känns som man inte gjort något vettigt alls de senaste fyra åren så kommer man på sig själv i tankarna att man faktiskt har hunnit med en hel del. Allt ifrån att bo i London till att flytta hemifrån till att få ett fast jobb till utvecklas mycket som person osv... Dock önskar jag att ja hade kommit på vad jag vill göra av resten av mitt liv. Vet fortfarande inte vilket mitt drömyrke är eller vad jag hoppas på att göra om sisådär 5år. Men man är väl ung fortfarande och har hela livet framför sig eller?
-
Nu ska jag bege mig iväg och fira Olles dag och hoppas på att han kommer ha en helt fantastik dag som han kan tänka tillbaka på med bara glädje i själen. För det hade jag när jag själv tog Studenten. En av de bästa dagarna i mitt liv den 7 juni 2007

RSS 2.0