Svara på den du...

Hoppade nyligen runt på lite olika internet sidor och på en av dem stod det en hel del tänkvärda ord. Eller snarare frågor som jag egentligeni inte tror de finns något svar på.. eller du kanske har svaren?

...

"E d nån som vet hur teflonet som inget fastnar i...fastnar i stekpannan?
Vart tar den vita färgen vägen när snön smälter?
Varför kliar det alltid på näsan när man bär nåt tungt?
Om kärleken e blind, varför e d då så viktigt med sexiga underkläder?
Om man stryper en smurf..va får den för ansikts färg då?
Varför heter det kölapp? det e ju ändå ingen som står i kö..det borde heta hullerombuller lapp för det e ju så folk väntar i lokalen..
Varför hade kamakaze piloterna hjälm egentligen?
Hur kommer det sig att man trycker hårdare på fjärrkontrollen när batterierna börjar ta slut?
Vem var det som var genial nog att sätta in ett "s" i ordet läspa?
Varför heter det rusningstrafik när bilarna går som långsammast?
Varför måste man boka tid hos en synsk?"

Carpe Diem

I mitt fönster hänger stora stjärnor sedan någon månad tillbaka. Stjärnor som lyser upp mitt vardagsrum dag som natt. Dessa åtta stjärnor lyser upp mörkret som annars skulle legat över mitt rum. Men det är inte bara stjärnorna som lyser upp mörkret. Runt om överallt i vardagen finns de små saker som gör att vardagen lyses upp. Kanske inte i form av ljus, kanske inte med hjälp av lampor. Det kan vara små saker som en komplimang, ett nytt fynd, en positiv kommentar. MEn det är inet bara min vardag som lyses upp av dessa stjärnor. Runt om i världen finns det stjärnor som lyser upp människors dag och hopp. På många ställen är det inte mycket som krävs, det kan vara allt från ett smile till ett hej till kanske bara en blick. På andra ställen behövs det betydligt mer.
...
Men en sak jag ha lärt mig är att man ska ta vara på dagen och njuta av dennes innehåll oavsett. Vissa dagar är bättre än andra. MEn glöm aldrig vad du har, för när du förlorat det så är de borta. Ta istället vara på dagens goda stunder och vissa att du uppskattar de saker och personer som finns i din tillvaro. Vem vet i morgon är de kanske försent..

Tisdags mys


RSS 2.0