Upp och Ner

Livet går verkligen i vågor. Det är lite som en berg- och dalbana. De går upp och sen blir där ett fall, en backe upp kommer igen och kanske en tvär sväng innan den stora loopen. det jag vill komma till är att livet verkligen går upp och ner och så även ens humör. Ibland känner man sig verkligen på topp och gör allt med ett leende på läpparna och med ett skatt och tycker allt är superkul. Om det så bara är att kasta soporna eller om det är så man hänger med vänner. Allt är frid och fröjd och man älskar livet. Sen finns det dem stunder då man inte har någon motivation till något. Att kasta soporna är det värsta som finns, att hänga med vännerna roar en inte och allt som har med ivet att göra är allmänt uttråkande och meningslöst. Förstår ni vad jag menar?
Lite i en sådan period är jag nu. Allt är bara trist och tråkigt, dagarna ser likadana ut och det händer inget nytt. Jag har ingen motivation till att  göra saker och de som oftast känns som väldigt kul och uppflyftande spelar inte längre någon roll.
För er som känner mig så vet ni att jag för det mesta är väldigt glad och positiv till det mesta och gärna hittar på saker och kommer med nya idéer och tankar. Men bara för att jag är sådan för de mesta betyder det inte att jag alltid kan vara sådan. Även jag har mina nedgångar. Just nu är jag inne i en period då jag inte ser något hopp om livet eller om min framtid.
Nej, jag har inga självmordstankar eller något i den stilen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0