Akta väggen däär!

Kommer ni ihåg filmer Jungel george? Ni vet han där killen som är uppväxt bland apporna i jungeln och en dag träffa på en trevlig kvinna.. "george, george, george of the jungel.. .. se upp för trädet däär" Något som är bekant?

För tillfälligt skulle jag vilja göra om den låten lite grann till " Sarah, Sarah, Sarah of stressen akta väggen däär"
Just nu känns mitt liv totalt kaos. Jag kan inte längre tänka klart. Stressen har tagit över. Var blev min fritid av? var blev min egen lugna tid av? Var blev jag av? Det känns som mitt liv springer förbi och jag springer efter det och jagar det med andan i halsen, men ändå så ligger det hela tiden före. Förstår ni vad jag menar?

Denna helgen har gått i ett, precis som hela veckan, jag har stressat mellan bussar till och från malmö, försökt få pluggat en del, och jobbat, jobbat och jobbat lite till. I förmiddags var första dagen på mycket länge då jag fick chansen att bara varva ner litegrann. Men stressen låg och grodde hela tiden. Arbeten med skolan ska bli klara, rummet som är behov av en städning, tvätten behövs tvättas, sen ska jobba hinnas med också. IDag fick jag i allfall tvättat två maskiner tvätt, så nu har jag rena underkläder igen och slipper gå på "reserverna". Och nej jag använder inte samma trosor två dagar på rad och ner jag vänder inte ut och in på dem. Så illa är det inte.. ÄN.

Det som tynger mig mest och jag känner mig mest stressad över är skolan och de två arbetena jag har kvar att fixa med innan jag sluta. Sen tillkommer det ju ett prov, ett grupparbete och två inlämningsuppgifter. Har ju hela 4 veckor på mig. Jippi.

Det är i sådana här lägen jag är väldigt glad att jag har en väldigt förstående pojkvän. Pratade lite med honom idag och vi båda var väldigt överrens om att vi skulle vänta med att ses på ett tag så jag kan få varva ner lite och få saker gjort med skolan. För just nu kan jag inte tänka klart och känner mig helt av banan. Som Robin sa, de kan va bra för dig att få lite egentid. Tror det är precis vad jag behöver just nu, samt blir klar med skolarbeten och dyligt.

Oj vad jag längtar till denna j*vla skola ska ta slut och man kan börja leva lite igen. Vet att det finns dem som har mycket mer saker och svårare saker att göra med skolan. ÄR mycket imponerade över att dem orkar och hinner både skola och annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0