En kväll på stan

Min natt var mycket speciell och intressant.
Den började strax innan 23 snåret på en pub på möllan tillsammans med en trevlig Louise. Där dracks det en öl och snackades en massa skit om allt och inget. Där dök upp en styck Jocke med två stycken Malin hack i hälarna.
Dessa tre kidnappade oss vidare in mot stan. En Malin och en trevlig Louise lämnade oss för vidare hemfärd.
De andra två drog med mig in på en ganska nyöppnad nattklubb "bank of music" eller vad den hette, listan stod vi med på i allafall. Inte många kottar befann sid där inne, men vi intog dansgolvet ändå och det fylldes på efterhand.
Musiken var okey, folket var lite mindre okey, inte min typ av folk om man säger så. Vimlade av sliskiga killar, som knappt fatta vinken när man försökte ignorera. Detta ställe blev vi inte specellt långvarig på.

Istället hoppade vi in i en bil och tog oss till KB, när man "känner" folk i kön kkan man komma ganska smidigt undan och slippa stå och vänta ute i regnet. Så vi gjorde oss en liten fuling och kom in ganska snabbt. Där inne väntades det bra musik och betydligt roligare och bättre folk. Det blev en del dans både på scen och på golvet. En och annan droppe vätska slank även ner. Malin lämnade oss och kvar var vi två. En jocke som kände allt och alla och kände han inte dme så låtsades han göra det. Vi tre stod jag ensam kvar och var på väg att gå. Då dyker en styck Linnea upp med fyra grabbar hack i häl. Jag ändrade mig snabbt och intog dansgolvet tillsammans med detta gäng. Linnea var inte långvarig och avlägsna sig snabbt och kvar stod jag med dessa grabbar och en buss som inte börja gå förräns närmre tuppens uppgång. Gilla läger och dansa vidare. Blev både bugg och några piruetter. Till baren för att fukta strupen och äta lite salt och citron. Lite mer dans på det hela, tills taklamporna tändes.

Vidare till någon Latino svartklubb, värsta stället jag någonsin varit på. Inte mycket folk heller var där. När något av folket där upplyste oss om att där fanns harch på bordet var jag och en av grabbarna mycket snabba på att avlägsna oss och lämna stället. Mitt ute i ett av malmös industri område befann vi oss och letade oss ut. Strossade sedan malmös gator upp och ner, lekte pickaboo och pratade om allt och inget. Vilken gentleman, väldit mån om min säkerhet hela tiden och orolig för att det skulle hända mig nått. Efter strossat genom hela stan hamnade vi tillslut en stund på Gustav och McDonalds för lite mat. Tiden det ticka och bussarna började snart gå. Han följde mig till busshållplatsen och väntade där till bussen kom i den ljusa morgonen. Hur många killar skulle göra så?

Runt 7.00 öppnade jag ytterdörren och sa god morgon till mamma och lämnade en påse nybakade bullar direkt från konditoriet..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0