Fritt Fall

Här var det längesen det skrevs.
Ni ska få uppdateringar om midsommar och andra intresanta saker men vi börjar med detta.

Det är såhär, som för säkert många andra, att vi har fått lite extra husdjur. De brukar bli så på denna delen av året. Detta är små små  krypande varelser med sex ben? ett litet huvud och en kropp. Kan ni gissa vad det är för djur jag pratar om? Om ni lyckats med de så får jag väl snällt berätta att det är Myran.

Dessa små husdjur har nu även tagit sig friheten att krypa runt på köksbordet. Åtminstone har dem passat på med de nu när vi alla andra har varit nere i stugan. Dessa små kryp är dock mindre trevliga att ha krypandes här när man ska äta.

I mellanåt får dem en att känna sig som en riktgi massördare, men ahllå det är ingen som bjudit hit dem här. Ibland får de åka lite karusell som frittfall. Ner puttade från köksbordet blir dme i allafall. MEn tro inet dme dör då. NEj då. Puttar man bara ner dem fortsätter de gladerligen krypa runt på golvet istället. Äckliga små djur. Men tåliga är dem, de ska gudarna veta. Är de någon som känner sig ensam och ill ha ett husdjur? Då är ni välkomna hit, vi har en del och dme bortskänkes alldeles GRATIS!

Kommentarer
Postat av: Emily

Sprid ut kanel mellan golven i exempelvis köket och hallen. Myror går inte över kanel, som dessutom är ofarligt för de små :)

2010-06-29 @ 19:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0