Bland rök och drinkar

Att sitta ett gäng vänner i en soffa, bara chilla dricka några öl alternativt cider och bara snacka kan inte sluta annat än trevligt.

Att man sedan väljer att bege sig ut i halv storm och vandra en bit mellan regndropparna är en annan sak. MEn ibland gör de här regndropparna inget, vinden stör en inte, även ifall ens platta hår går från platt till lockigt på bara några sekunder. Det är i sådana lägen man undrar varför man  ens tog sig tiden till att platta de från början.
Trots detta tar man sig fram och når sitt mål, när man väl nåttt sitt mål hoppades man på livemusik, en hel del folk och lite dans. Men när man står där vid målet upptäcker man att det är ganska folktomt, ingen som står och sjunger på scen och inte en kotte på dansgolvet. DÅ känns den där där promenaden ganska hopplös och och meningslös. Men de gjorde inget. Istället går man hem till någon annans lya och sitter i en annan soffa med samma folk och lite nytt. Men konversationerna fortsätter och ciderns dricks upp.

Efter tjugominuter i kö och 9samtal förre  fortsätter man fortfarnade lyssna på tutandet i telefonen och hoppas på att nu är de väl snart ändå min tur att få prata med dem på växeln och få beställa den där stora bilen som tar åtta personer in till stan. Tillslut svarar dem och en bil rullar fram utanför trappuppgången några minuter senare. Va gjorde den där väntan då egentligen? Förutom att ens mobilräkning stiger i skyarna.

Men när man sedan står där inne mitt på dansgolvet tillsammans med 100tals andra människor känns det som allt det där andra kvittade. Man står där, har sådär förbannat himla kul och bara njuter av röken som sprutas ut från rökkanonerna och musik som kommer från högtalarna. Innerst inne hoppas man också på att man ska träffa några roliga nya människor, men gör man det inte så är man nöjd ändå.

För man har haft en fantastiskt ute kväll med sina vänner som kan avslutas när man stupar i säng runt sådär halv 5 på morgonen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0