Paket på Disken

De senaste dagarna har bjudit på många blandade tankar, känslor och upplevelser.

I Onsdags gick de stora flyttlasset till min lilla lya i trelleborg. Bror och hans kompis jeppson  hjälpt mig snäll med att flytta och bar den ena kartongen efter den andra upp för de två trapporna. Även mamma och pappa hjälpte till. De blev en hel del skurande här och var. För den som bodde här innan behöver nog gå en kurs i städning.

I torsdags hade jag en heldag på Liseberg med familjen, Annelie och lite familjekompisar. Dagen bjöd på en hel del karusellåkning, blöta kläder, 3D bio med söta sköldpaddor, chokladhjul, och andra trevligheter. En väldigt bra dag med andra ord.

Lägenheten blev först invigd på riktigt natten mellan fredag och lördag. Då jag sov första natten här i min renbäddade säng med doft av tvättmedel. Så man kan väl säga att i Fredags flyttade jag på riktigt.

I lördagskväll blev jag minst sagt äcklad och chockad på jobb. Runt sisådär 23.30 tiden denna lördag kväll kommer där några män i 25-30års åldern för köpa lite cigg. jag hänvisar dem till nattluckan. Manen i luckan frågar om jag vill ha leg. Jag svarar, - Ska de behövas. När jag vänder mig mot han igen för att ge ciggen så står han där med hela paketet i vädret. Ja och då menar jag hans orm och stenar. Dem hade han snällt lagt upp på disken i nattluckan.  Kan lova att jag vände mig lika snabbt om igen. Behöver jag nämna att det var fruktansvärt vidrigt. Att han sedan berättade att den alltid var villig och frågade både efter min adress och erbjöd sig att ge mig hans adress och nummer gjorde saken inte bättre.. Behöver jag nämna att jag hade svårt att somna när jag kom hem. 

Annars så bor jag just nu tillsammans med en massa flyttkartonger och halv ihop skruvade möbler. Men de löser sig nog till slut. HAr fått ihop skruvat en byrå idag i allafall med hjälp av bror min. Dessutom har jag fått igång mitt mobila bredband. Så saker börjar gå mot rätt håll med andra ord. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0