Lördagkväll

Fick trevligt besök denna lördagkväll av tre partysugna tjejor, Louise, Sofie och Jessica.
Sofie kom lite tidigare och hjälpte mig förbereda maten lite morots- och gurkstavar med ostsås dip, varma nachochips med smält ost och salsasås, Kycklingklubbor och buffalovingar. Plockmat med andra ord och inga bestick tilllåtna. Maten svaldes ner med vin, öl och cider.

Blev lite bingospelande, så julklappen från broderna är nu invigd. Väldigt trevligt. Musiken skruvades upp och fötterna åkte på nån slags danssyndrom och rörde sig både i takt och otakt till musiken.
Har man sådan tur som jag så har man en trevlig grannpåg med körkort som sedan kör en till stan och KB.

När vi  anlände där slapp vi all kö, då där inte va någon än, och gick in och satte och oss och snackade en liten stund. En stockholmsgrabb kommer fram och sätter sig och snackar lite med oss och berättar blandannat att han bor i lund där han studerar ekonomi, men siffror det har han inte någon koll på. Hmm.

Nåja, folket droppade in mer och mer, vem träffar man på där om inte Jonas möller och Jocke lindblom. Mäkta förvånad att se dem i samma sällskap, några kompisar till dem var också med. Resten av kvällen spenderade vi dansande på Scenen till härlig musik. Väldigt skoj.

När det närma sig småtimmarna och det var dags att gå så blev de inte att åka hem, nej istället går man på efterfest hos Sofie som bor i närheten. Där chillar man med trevligt sällskap och musik i väntan på första bussen ska gå klockan 06.15


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0