Enkät undersökning

Asså seriöst jag blir så trött på denna lärare. Jag tror han tror vi är helt inkompetenta eller något. Att gå igenom andra lektion idag hur man går in på en viss hemsida och loggar in där för hämta lite matrial han lagt upp. Dessutom har vi ju fått beskrivning över de hela hur man ska göra, punkt för punkt. Serisöt jag tror alla klarar av det utan att han demostrerar det x-antal gånger.

Inte nog med detta så stod han och babblade i 1,5 timme idag om hur man gör en enkät undersökning. Upprepa samma saker om och om igen. Desutom fick vi ett helt häfte med information kring detta. Det är så man somnar alltså. Hur svårt kan det bli. Denna lärarares älskar verkligen prata i sönder en och han tycker man ska vara med diskussionerna på lektionerna för att få chans till högre betyg. Men seriöst hur ska man kuna vara med i en diskussion när det bara är han som står och pratar hela tiden.

Just de ja. blir bilden lite suddig på OH-appareten så tillägger han kommentarer som "ja det är så man ser efter några öl på fredagkvällen"

Dessutom älskar han dra över lektionerna. Man ska vara glad om han endast drar över 10minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0