Remember Me

Mycket i livet handlar just om att leva för stunden, men samtidigt ska man ha en framtisdsplan och veta vad som ska hända här näst.
MAn ser ofta saker ur ett längre perspektiv och njuter inte av det man gör just nu.
Som om du går på restaurante och ska äta en god två eller tre rätter middag. Du börjar din middag med förrätt, därefter varmrätt och avslutar det hela med den väldigt goda deserten.
Varför äter du det i denna ordning när det är deserten som får dig att njuta som mest. Varför inte börja med deserten istället?
Tror det handlar lite om en princip sak det där, att man ska vänta med godsakerna till sist. Att man ska äta mat innan man äter glass/kaka eller vad det nu kan vara. Det är ju på detta sätt våra föräldrar har lärt oss att de ska gå till ända sen man var liten.
Många saker här i livet känns ibland väldigt tunga och jobbiga. Det händer saker som ibland känns oförklarliga och orättvisa. Människor går bort, det är krig runt om i världen, natur katastrofer händer, eller så är det så att man blir ovän med en vän, de ta slut mellan pojk/flickvänen. Varje människa ser saker på olika sätt, precis som varje människa uppfattar saker olika.  Oftast är det dock så att för varje negativ sak som händer så för den något gott med sig, om än inte kanske för just stunden, men i längden.
Med detta inlägg vill jag säga ta vara på dagen, dina vänner och livet. I nästa ögonblick kan det vara försent

Carpe Diem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0