Fredagsmys!

I fredags blev det verkligen fredagsmys på hög nivå. Det började redan till frukost. Efter några få timmar sömn reste jag mig ur sängen och gick ner för att baka mûsli scones. Sconesen blev lagom klara till det var dags att gå ut en liten runda för att möta upp Robin vid bussen och en sväng på ICA. Väl här hemma såg Johanna till att bordet blev dukat och sconesen åkte in i ugnen. Detta kallar jag TeamWork. Lagom tills jag och Robin kom hem igen var sconesen färdiga och bordet dukat. Kan de bli mer perfekt? Nu var det bara apelsinerna som skulle pressas till juice, vilket gjordes ganska snabbt. Vi satte oss ner på varsen stol och högg in på scones, olika marmelader, ostar, lite skinka och varsen stor kopp te. En riktigt mysig lång frukost. Perfekta början på en fredag.

Efter frukosten var uppäten och disken undanplockad hängde vi mest och var trevliga mot varandra. Johanna drog in till malmö efter en stund och jag och Robin slog oss ner framför Tvn och Pocahontas. Fredagsmyset fortsatte. Efter filmen var slut så drog vi oss upp ur soffan igen och begav oss in mot Malmö för att möta upp Johanna och lite shopping. Ett busskort blev inhandlat, så nu åker jag "gratis" buss mellan Malmö- Vellinge- Ljunghusen - Trelleborg i en månad. Hittade även tre väldigt fina klänningar på Gina Tricot som jag kom över med en mycket billig peng. Även Johanna lyckades shoppa en del, stackars Robin som fick hänga med in i alla dessa tjejbutiker. Han även med en fika på TAsty house innan vi tog bussen tillbaka hem för middag. Innan middagen blev de klädombyte, lite smink, en hårborste genom håret och ett glas vin. Maten slank ner och vi börja känna oss redo för kvällens roligheter.

Hoppade på bussen ännu en gång in mot Malmö för att först möta upp Louise. Sedan traskade vi oss vidare mot möllan för lite barhäng och en kall öl. Med tiden minskade platserna kring bordet och vi blev fler och fler. Var nog över en tio stycken där ett tag. Det är bra med runda bord när alla kan få plats. Där satt vi sedan och hängde, snackade och chillade resten av kvällen tills lamporna i taket tändes och grindarna åkte ner över fönstrena. Då insåg vi att det var dags att åka hem.

Kommentarer
Postat av: Elina

tack ska du ha :)

2010-04-25 @ 22:32:36
URL: http://elinaholmqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0