En galen natt

Med en stor popcorn, en stor cola och två biobiljetter traskade vi glada in i salong 1 och slog oss ner på de angivna platserna. Salongen var större än väntat, genom att sitta längstbak hade vi fin överblick över både salong och film. Några minuter senare tändes film duken, vi lutade oss tillbaka och kopplade av i de röda stolarna, reklamen började.
Reklam om några filmer som komma skall samt lite annan värdelös reklam som alltid visas. När detta gjort sitt, släcktes lamporna i taket och allt blev svart. Till slut började äntligen filmen som vi gick dit för att se.
En film som bjöd på många skratt och tokigheter. En film jag faktiskt kan rekomendera. En film som de namngett "En galen natt". När filmen slutat och det visat tabbarna de gjort under inspelningen tillsammans med slut texterna var det dags att resa sig upp och gå ut. Den nästan fulla popcorns skålen fick följa med och även den halv fulla colan.

Ut i det kalla storstads mörkret hand i hand med ett leende på läpparna och en  diskussion om filmen. Vi var båda ganska överres om att den var rolig och bra. Kanske ingen tio poängare, men sevärd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0